GurmEko s.r.o., Praha - Svět chutí pro profesionály

     

KONVENIENCE

Každý kuchař ocení snadnost a rychlost přípravy pokrmů. Ušetřete svůj čas s konveniencemi firmy GurmEko.

    


   

KONVENIENCE - BUJÓNY A VÝVARY

Příprava bujónů a vývarů:

dávkování: 25 g na 1 litr horké vody, výtěžnost: z 1 kg směsi 40 litrů bujónu nebo vývaru

Příprava:

odměřenou dávku vsypeme do vroucí vody a mícháme do úplného rozpuštění, var není nutný

      

BUJÓN

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného bujónu

 

 

GURMEX (bujón)

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného bujónu

 

 

 

 

ČIRÝ MASOVÝ VÝVAR

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

příprava polévek, omáček i šťáv k nejrůznějším druhům masa

    

 

 

VÝVAR S HOVĚZÍ PŘÍCHUTÍ

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného hovězího vývaru, dochucení omáček nebo šťávy k pečenému hovězímu masu

 

 

 

 

VÝVAR S HOVĚZÍ PŘÍCHUTÍ BEZ GLUTAMÁTU

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného hovězího vývaru, k dochucení omáček nebo šťávy k pečenému hovězímu masu

 

 

VÝVAR SE SLEPIČÍ PŘÍCHUTÍ

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného slepičího vývaru, k dochucení omáček nebo výpeku

 

 

 

 

VÝVAR SE SLEPIČÍ PŘÍCHUTÍ BEZ GLUTAMÁTU

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného slepičího vývaru, k dochucení omáček nebo výpeků

     

 

 

ZELENINOVÝ VÝVAR

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného zeleninového vývaru

Doporučení: výborně dochutí dušené zelí

i mrkev

 

 

 

 

ZELENINOVÝ VÝVAR BEZ GLUTAMÁTU

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného zeleninového vývaru

 

 

UZENÝ VÝVAR

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného uzeného vývaru

 

 

 

 

HOUBOVÝ VÝVAR

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného houbového pokrmu

     

 

 

RYBÍ VÝVAR

Charakteristika:

sypká směs

Možnosti použití:

doladění a zesílení chuti připravovaného rybího vývaru, k dochucení omáček nebo šťávy k rybám