GurmEko s.r.o., Praha - Svět chutí pro profesionály

     

POTRAVINOVÉ PŘÍPRAVKY

Pomocníci dnešní kuchyně známí i méně známí.

    


   

POTRAVINOVÉ PŘÍPRAVKY - PŘÍPRAVKY

      

AKOSARE

Charakteristika:

bílý prášek s neutrální chutí a vůní

Možnosti použití:

saláty, pomazánky, krémy a majonézy

Upozornění: přípravek zabraňuje uvolňování

vody

 

AQUASKO 20

Charakteristika:

bílý prášek s neutrální chutí a vůní

Možnosti použití:

zvyšuje výtěžnost masa až o 20%

Upozornění: přípravek váže vodu v mase

    

 

 

 

DUSITANOVÁ SOLÍCÍ SMĚS

(rychlosůl, praganda)

Charakteristika:

bílá homogenní směs

Možnosti použití:

nakládání masa, udržení barvy

Doporučení: připravuje se 2% roztok

 

GLUTAMAN SODNÝ

(E621)

Charakteristika:

bílý krystalický prášek

Možnosti použití:

zvýraznění intenzity chuti pokrmů

    

 

 

 

KUKUŘIČNÁ KRUPICE

Charakteristika:

žlutá krupice nebo mouka

Možnosti použití:

zahuštění pokrmů, nádivek, obalovací směsi

 

KUKUŘIČNÁ MOUKA

Charakteristika:

žlutá krupice nebo mouka

Možnosti použití:

zahuštění pokrmů, nádivek, obalovací směsi

 

 

 

ZKŘEHČOVAČ

Charakteristika:

bílá jemně mletá směs

Možnosti použití:

zkřehčení houževnatých mas

 

SMĚS NA OBALOVÁNÍ PROMA

Charakteristika:

hrubá žlutá směs

Možnosti použití:

obalování řízků

     

SMĚS NA OBALOVÁNÍ SE SEZAMEM

Charakteristika:

hrubá žlutá směs s výrazným podílem sezamu

Možnosti použití:

obalování kuřecích a vepřových řízků

 

SUŠENÝ SÝR TYPU CHEDAR

Charakteristika:

jemný prášek s typickým aroma cheddaru

Možnosti použití:

pizzy, pomazánky, saláty, krémy