GurmEko s.r.o., Praha - Svět chutí pro profesionály

     

HOUBY SUŠENÉ

Inspirujte se pravou přírodou a rozšiřte svůj jídelníček širokou rozmanitostí chutí …

Upozornění: sušené houby se musí před další přípravou namočit zpravidla na 20 minut do studené nebo vlažné vody.

    


      

HŘIB SMRKOVÝ

Charakteristika:

 

Možnosti použití:

polévky, omáčky, houbové speciality

Doporučení: nekombinujte s jinými druhy, hřibům se nevyrovná žádný jiný druh hub

 

 

JIDÁŠOVO UCHO

Charakteristika:

 

Možnosti použití:

saláty s hlávkovým zelím, těstovinové saláty, asijské pokrmy, přízdoba polévek

     

 

 

 

 

Směs lesních a pěstovaných hub

Charakteristika:

směs lesních a pěstovaných hub

Možnosti použití:

omáčky, rýže a těstoviny s houbami, nádivky

 

 

Směs lesních hub

Charakteristika:

směs hřibovitých hub

Možnosti použití:

omáčky, polévky, houbové speciality

 

 

 

 

   

ŽAMPION PLÁTKY

Charakteristika:

 

Možnosti použití:

masové a zeleninové omáčky, masové směsi, saláty, minutky, nádivky